|
Stomatologia Kraków
Kasia namawia mnie żebym poszukała pracy jako pomoc stomatologiczna bo to dobra spokojna i dobrze płatna praca.Więc postanowiłam tak tylko popatrzec w internecie czy wogóle są
jakieś ogłoszenia tego typu i zaczęłam wpisywać- http://www.triodent.pl stomatolog Kraków -praca i dentysta Kraków-praca ale dużo tego wychodziło wię troszkę zmieniłam i pisałam stomatologia Kraków-praca
jako pomoc i dentysta Kraków-praca jako pomoc i było pare ogłoszeń a wsród nich sporo już nieaktualnych,ale wyszykałam te aktualne i postanowiłam że zadzwonię ale po dowiedziałam
się że niektórzy chcą żeby ich pomoc miła chocią ukończone kursy a ja takiego nie mam.Wiec lipa tylko jedno ogłoszenie było takie inne -wybielanie zębów Kraków i też podany był numer
telefonu a gdy zadzwoniłam to okazało się że już się spuźniłam i taka byłam zła na siebie że szok.Mówi się trudno ale szkoda mi tej pracy bo tam nie wymagali kursu od dziewczyny bo
powiedzieli że oni sami szkolą i to mnie jeszcze bardziej rozłościło bo miłabym super płtną lekką pracę a tak to dalej szukam.
|